Здравей,

Може би ме познаваш, може би - не. На дигиталното поле съм от 18 години. Преминал съм през всички стъпала на онлайн бизнес и маркетинг стълбицата. Научих много. Запознах се с много интересни хора. 

През годините създадох 15 онлайн обучения и стотици статии и други материали. Говорих на десетки конференции и семинари и споделих знанията и опита си с над 10 000 души - онлайн и на живо. 

Знам за какво говоря. Споделям само неща, които съм изпробвал лично. Основната ми цел и удоволствие е да помагам в областите, в които мога. Заставам с името, опита и авторитета си зад всяка своя дума, статия или видео.

Предлагам ти сделка:

1/ Ти избираш каква информация искаш да получаваш от мен.
2/ Аз ще ти изпращам точно това и само това, което избереш.

Ето го и менюто:

1) "Бюлетинът на Борил". Седмичен имейл бюлетин. Съдържа:
  • Тема на седмицата.
  • Новите статии от моя блог.
  • Подбрани материали (от български и чуждестранни източници, по темата на седмицата) с линкове към тях.

2) "Офертите на Борил". Не по-често от веднъж седмично получаваш имейл от мен с анонси за отстъпки, специални предложения, пакети от продукти - собствени и партньорски, промо-кодове и друга информация, която ще ти помогне да спестиш пари и да получиш максимална стойност срещу тях.

Основните теми, по които създавам и разпространявам съдържание, са:
  • Онлайн предприемачество
  • Маркетинг (вкл. Email маркетинг)
  • Електронна търговия
  • Изграждане на личен бранд
  • Личностно развитие
За да мога да ти изпращам избраната от теб информация, ще е необходимо да ми предоставиш своя имейл адрес и съгласието си да ти изпращам тази информация. Няма да очаквам или искам други данни от теб. В същото време те уверявам, че твоят имейл адрес няма да бъде споделян с други лица, ще бъде съхраняван на сигурно място и ще бъде използван само и единствено, за да ти изпращам избраното от теб съдържание.

Пълна информация за това как оперирам с твоите данни можеш да получиш, като прочетеш "Политиката за защита на личните данни" на моя сайт.

Моля, попълни формата по-долу и избери информацията, която желаеш да получаваш. Сигурен съм, че това ще бъде полезно за теб и твоят (настоящ или бъдещ) онлайн бизнес.

Както споменах и в началото, аз стоя с името, опита и репутацията си зад всяка дума, която казвам и публикувам. Така че, ти не се абонираш за моя бюлетин или оферти, ти се абонираш за МЕН. Ако ти допада това, което правя и публикувам, ще се радвам да станеш част от моите абонати, за което ти благодаря!


Абонирай се за мен тук:
* означава това, което се изисква
Имейл адрес, който проверяваш редовно

Моля, избери с отметка информацията, която искаш да получаваш от мен. Ще получаваш точно това и само това, което си избрал/а.

Email Marketing Powered by MailChimp