Здравейте,

Може би ме познавате, може би - не. На дигиталното поле съм от 18 години. Преминал съм през всички стъпала на онлайн бизнес и маркетинг стълбицата. Научих много. Запознах се с много интересни хора. 

През годините създадох 15 онлайн обучения и стотици статии и други материали. Говорих на десетки конференции и семинари и споделих знанията и опита си с над 10 000 души - онлайн и на живо. 

Знам за какво говоря. Споделям само неща, които съм изпробвал лично. Основната ми цел и удоволствие е да помагам в областите, в които мога. Заставам с името, опита и авторитета си зад всяка своя дума, статия или видео.

Предлагам ви сделка:

1/ Вие избирате каква информация искате да получавате от мен.
2/ Аз ще ви изпращам точно това и само това, което изберете.

Ето го и менюто:

1) "Бюлетинът на Борил". Седмичен имейл бюлетин. Съдържа:
  • Тема на седмицата.
  • Новите статии от моя блог.
  • Подбрани материали (от български и чуждестранни източници, по темата на седмицата) с линкове към тях.

2) "Офертите на Борил". Не по-често от веднъж седмично получавате имейл от мен с анонси за отстъпки, специални предложения, пакети от продукти - собствени и партньорски, промо-кодове и друга информация, която ще ви помогне да спестите пари и да получите максимална стойност срещу тях.

Основните теми, по които създавам и разпространявам съдържание, са:
  • Онлайн предприемачество
  • Маркетинг (вкл. Email маркетинг)
  • Електронна търговия
  • Изграждане на личен бранд
  • Личностно развитие
За да мога да ви изпращам избраната от вас информация, ще е необходимо да ми предоставите своя имейл адрес и съгласието си да ви изпращам тази информация. Няма да очаквам или искам други данни от вас. В същото време ви уверявам, че вашият имейл адрес няма да бъде споделян с други лица, ще бъде съхраняван на сигурно място и ще бъде използван само и единствено, за да ви изпращам избраното от вас съдържание.

Пълна информация за това как оперирам с вашите данни можете да получите, като прочетете "Политиката за защита на личните данни" на моя сайт.

Моля, попълнете формата по-долу и изберете информацията, която желаете да получавате. Сигурен съм, че това ще бъде полезно за вас и вашият (настоящ или бъдещ) онлайн бизнес.

Както споменах и в началото, аз стоя с името, опита и репутацията си зад всяка дума, която казвам и публикувам. Така че, вие не се абонирате за моя бюлетин или оферти, абонирате се за МЕН. Ако ви допада това, което правя и публикувам, ще се радвам да станете част от моите абонати, за което благодаря!


Абонирайте се за мен тук:
* означава това, което се изисква
Имейл адрес, който проверяваш редовно

Моля, изберете с отметка информацията, която искате да получавате от мен. Ще получавате точно това и само това, което сте избрал/а.

Email Marketing Powered by Mailchimp