Здравейте,

Може би ме познавате, може би - не. На дигиталното поле съм от 20 години. Преминал съм през всички стъпала на онлайн бизнес и маркетинг стълбицата. Научих много. Запознах се с много интересни хора. 

През годините създадох 19 онлайн обучения и стотици статии и други материали. Говорих на десетки конференции и семинари и споделих знанията и опита си с над 10 000 души - онлайн и на живо. 

Знам за какво говоря. Споделям само неща, които съм изпробвал лично. Основната ми цел и удоволствие е да помагам в областите, в които мога. Заставам с името, опита и авторитета си зад всяка своя дума, статия или видео.

Искам да споделя много знания и практическа информация с вас. Ето с какво ще започна:

--

5 БЕЗПЛАТНИ ЕЛЕКТРОННИ КНИГИ

   

"9-те неща, които трябва да знае всеки онлайн предприемач"

"77 печеливши и доказани идеи за стартиране на онлайн бизнес"

"БлоГ маса: 200+ вдъхновяващи страници за маркетинг, предприемачество и лично щастие"

"Блогопедия" (съ-автор)

"101 маркетинг приказки" (съ-автор)

--

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИНРегулярна, внимателно подбрана информация от света на дигиталния бизнес, маркетинг и комуникации. Този специализиран бюлетин ви позволява да се фокусирате върху важната за вашия бизнес и кариера информация - практическа, нова и интересна.

--

За да мога да ви изпращам избраната от вас информация, ще е необходимо да ми предоставите своя имейл адрес и съгласието си да ви изпращам тази информация. Няма да очаквам или искам други данни от вас. В същото време ви уверявам, че вашият имейл адрес няма да бъде споделян с други лица, ще бъде съхраняван на сигурно място и ще бъде използван само и единствено, за да ви изпращам избраното посоченото съдържание.

Пълна информация за това как оперирам с вашите данни можете да получите, като прочетете "Политиката за защита на личните данни" на моя сайт.

Моля, попълнете формата по-долу. Сигурен съм, че това ще бъде полезно за вас и вашият (настоящ или бъдещ) онлайн бизнес.

Както споменах и в началото, аз стоя с името, опита и репутацията си зад всяка дума, която казвам и публикувам. Така че, вие не се абонирате за моя бюлетин или оферти, абонирате се за МЕН. Ако ви допада това, което правя и публикувам, ще се радвам да станете част от моите абонати, за което благодаря!


Абонирайте се за мен тук:
* означава това, което се изисква
Имейл адрес, който проверяваш редовно

Моля, изберете с отметка информацията, която искате да получавате от мен. Ще получавате точно това и само това, което сте избрал/а.

Email Marketing Powered by Mailchimp